Drie nieuwe formuledeelnemers CarXpert

CarXpert heeft met ingang van april zijn netwerk uitgebreid met drie universele garagebedrijven. De nieuwe deelnemers zijn aangedragen door grossiers uit het netwerk van GroupAuto Nederland.

Autobedrijf Verhoef uit Beusichem (foto) werd door Koren AutoParts aangesteld, Autobedrijf van der Veen uit Dedemsvaart door Jari Techniek en Van der Borst Technics uit Etten-Leur door JTC Automaterialen. De nieuwe deelnemers ontvangen vanuit de CarXpert-formule ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast worden ze gratis aangesloten op de WESP-database, via het initiatief We support workshops. Om autobedrijven te ondersteunen in tijden van corona kunnen zij via WESP wekelijks de ‘temperatuur’ van hun werkplaats meten. Elk garagebedrijf krijgt via Skype of telefonisch uitleg over de cijfers, en tips en adviezen om bepaalde zaken op te pakken. ’s Avonds is er ook een gratis spreekuur voor bedrijven die vragen hebben.

Inmiddels zijn wereldwijd bijna 6.750 garages aangesloten bij het jaarlijks groeiende netwerk van CarXpert.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *