Drie nieuwe vestigingen James Autoservice

James Autoservice heeft drie nieuwe bedrijven toegevoegd aan zijn netwerk van universele garages. Het gaat om Weijers Auto in Ridderkerk (foto), Auto Schippers in Rijssen en Autobedrijf Maathuis in Hengelo.

“Wij zijn blij met deze nieuwe vestigingen en de mensen die er werken, zij vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt directeur Marien Kreuger van James Autoservice. “Op dit moment zijn wij ook druk met de laatste onderhandelingen met nog meer ondernemers die met hun bedrijf graag deel uit willen maken van onze formule.“

Groei

Marien Kreuger lichtte eind vorig jaar aan Aftersales Magazine zijn doelstellingen voor James Autoservice toe. De formule moet allereerst de komende jaren flink groeien. Er zijn nu zo’n tachtig bedrijven bij James aangesloten. Dat moeten er eind dit jaar rond de honderd zijn.

De zakelijke klant is leidend bij deze groei. “Wat we daarbij heel belangrijk vinden, is dat de deelnemers kwalitatief goede autobedrijven zijn. De zakelijke markt eist toch wat meer van zijn partners. We hebben daarom een snelle groei niet als doelstelling. Bovendien heb je relatief jonge auto’s in de werkplaats, die voorzien zijn van de nieuwste technologie. Dat vereist het nodige van een potentiële James Autoservice.“

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *