E-Start nieuwe naam hybridelijn Gates

Onderdelenleverancier Gates heeft met E-Start een nieuwe naam gegeven aan zijn onderdelenlijn voor de aftermarket van hybridevoertuigen. Op hetzelfde moment introduceert Gates Micro-V-riemen en Micro-V-riemkits van het merk E-Start.

Onder de oude naam EMD, die stond voor het electro-mechanical drive stop-startsysteem, bood Gates al vervangingsonderdelen voor hybridevoertuigen met startergeneratoren met riemaandrijving. Gates zal in het nieuwe E-Start-assortiment 29 riemen introduceren die de Micro-V Stop & Start-riemen met EMD-onderdeelnummers vervangen.

Kits

Omdat startergeneratoren met riemaandrijving een hogere bedrijfsspanning vereisen dan voor standaard riemaandrijfsystemen nodig is, zijn de Gates E-Start-producten ontwikkeld met behulp van rubberen EPDM-samenstellingen en aramide koorden die veel robuuster zijn dan die in standaard Micro-V-riemen.

Gates introduceert tevens 12 E-Start Micro-V-kits, waarin de specifieke E-Start-riem voor elke toepassing is opgenomen, plus de bijpassende, zorgvuldig ontwikkelde E-Start-spanrollen die nodig zijn om volledig onderhoud op elk aandrijfsysteem uit te voeren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.