Eerste trekking Auto’s de Baas Team Challenge

Om het nieuwe kennisplatform Auto’s de Baas meer bekendheid te geven, organiseren de deelnemende partijen de Auto’s de Baas Team Challenge. Gedurende acht weken zijn er in totaal vier trekkingen, waarbij autobedrijven kans maken om voor hun team een prijs te winnen. De eerste trekking is donderdag 8 oktober. Inschrijven kan nog.

Auto’s de Baas is het branche brede initiatief dat bedrijven op weg helpt bij het werken met originele fabrikanteninformatie. Met Auto’s de Baas willen de initiatiefnemers laten zien welke opties er zijn om met de juiste training, ondersteuning en apparatuur moderne auto’s de baas te blijven.

Vragen

Deelnemen aan de Auto’s de Baas Team Challenge is eenvoudig: ga naar www.autosdebaas.nl en klik op Auto’s de Baas Team Challenge. Klik vervolgens op de button ‘Aan de slag met de Team Challenge’ en vul de zeven multiple-choicevragen in. Maak een leuke teamfoto of -video en voeg deze toe aan het formulier. Vul de gegevens van het bedrijf in en stuur de challenge in.

Prijzen

De jury kiest bij elke trekking uit alle goede inzendingen de prijswinnaars, en kijkt daarbij naar de leukste, beste en opvallendste teamfoto of -video. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Elke trekking zijn meerdere prijzen te winnen. Per bedrijf mag één inzending ingestuurd worden. Wel mag je elke trekking opnieuw deelnemen, tenzij je tussendoor al een prijs wint. De prijzen zijn: een racedag met het hele team op circuit Zandvoort, een barbecue voor het hele team en een Escape Game van OOMT in het eigen bedrijf. Daarnaast zijn er elke week één of meer speciale prijzen te winnen die beschikbaar worden gesteld door grossiers.

Ga naar de Auto’s de Baas Team Challenge.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.