Elgersma distributeur Waxoyl

Groothandel en automotive dienstverlener Elgersma is met ingang van 1 januari 2021 distributeur geworden van de volledige productlijn van Waxoyl voor Nederland en België.

Elgersma voerde de verzegelingsproducten van Waxoyl al jaren, wat volgens Elgersma een kwalitatief goede lijn producten is voor de bescherming van de lak van de auto, die daardoor zijn natuurlijke glans en waarde beter behoudt. “Door het aanbieden van de uitgebreide lijn Waxoyl producten, kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn en een completer assortiment aanbieden”, aldus Henri van Hout, directeur bij Elgersma.

Assortiment

Met de toevoeging van nieuwe producten bestaat het uitgebreide assortiment van Waxoyl bij Elgersma behalve uit uit verzegelingsproducten ook uit keramische coatings, polijstmiddelen, middelen voor onderhoud en reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming. Henri van Hout: “Door onze goede ervaringen met de producten van Waxoyl, zijn wij verheugd nu ook overige kwalitatieve producten van dit merk te leveren. Producten die niet alleen worden gebruikt door automotive klanten, maar ook toegepast worden in andere branches.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2482 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *