Equipmentnummer Aftersales Magazine

Vandaag, 29 oktober, verschijnt een nieuwe editie van Aftersales Magazine, waarin equipment centraal staat.

ADAS krijgt daarbij speciale aandacht. In een overzichtsartikel brengen we de totale markt van systemen voor ADAS-kalibratie in beeld. Wat ADAS-kalibratie in de praktijk inhoudt, blijkt onder meer uit de reportage over het bandenservicebedrijf van Ron en Mike Kluinhaar in Hengelo.

Heel veel equipment komt aan bod in een reportage over de totale werkplaatsrenovatie bij Kroymans Hilversum, een operatie die met militaire precisie werd uitgevoerd.

Verder in dit nummer een interview met directeur Edo Wiggers van Euromaster Nederland, die uitlegt waarom de bandenketen is gestopt met het aanbieden van onderhoud en reparatie en zich nu focust op zijn corebusiness: bandenservice.

In de vaste rubriek Buiten kantooruren vertelt Nico Klok, serviceadviseur bij Autrans, over het optuigen van corsowagens. “Zo’n kar mag niks kosten, dat is de sport.”

Deze onderwerpen, en meer, vindt u in nummer 10 van Aftersales Magazine. Het magazine is ook online te lezen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *