Nieuwe schaarhefbrug Autec ook op Autoprof

De nieuwe opbouwschaarhefbrug ASLP 3208/3608, die Autec eerder tijdens haar eigen Werkplaats Vakdagen onthulde, is ook te zien tijdens de aankomende vakbeurs Autoprof in Hardenberg, van 17 tot 19 oktober.

schaarhefbruggenVanwege de toenemende lengte van personenwagens moeten ook de opnametafels van schaafhefbruggen langer zijn. Dat is dan ook het geval bij de nieuwe serie ASLP3208/3608 wielvrije opbouw- en de ASG3608/4008 inbouwschaarhefbruggen van Autec. Zij beschikken alle over een gegalvaniseerd bodemframe, nieuwe bedieningstechniek voor synchroon heffen en een hoge hefhoogte. De vernieuwde constructie zorgt voor een zeer stabiele hefbrug. De schaarhefbrug is leverbaar in 3,2, 3,6  en 4 tonsuitvoering en is voorzien van uitschuifstukken.

Roetmeters

Tijdens de beurs kunnen bezoekers ook kennismaken met de nieuwste generatie Autest emissieapparatuur MS920 en MS921 roetmeters, waarmee ook Euro 6-voertuigen gemeten kunnen worden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters