Euro Repar groeit met acht vestigingen

Euro Repar Car Service, de universele garageformule van PSA, groeit hard. In januari zijn er opnieuw acht vestigingen bijgekomen. Het totaal aantal vestigingen in Nederland bedraagt nu 31.

Volgens Euro Repar staan de volgende zes belangstellenden voor de garageformule al in de wacht. “We merken dat nu we bekender en groter worden, er steeds meer bedrijven interesse hebben om zich aan te sluiten bij ons netwerk”, aldus formulemanager Harm Nieboer.

Acht vestigingen

De acht nieuwe vestigingen zijn: Hylkema in Emmeloord, Auto Koese in Middelharnis, De Snelle Leeuw in Utrecht, Garage Grisnigt in Den Burg, Autobedrijf Abbring & Zn in Nieuwerkerk a/d IJssel, Autoservice Deinum in Joure, Autoservice De Olm in Krimpen a/d IJssel en Autopalace Rijkmans in Steenwijk. De laatste vestiging was voorheen een Profile Car & Tyreservice, maar heeft zich nu bekeerd tot Euro Repar.

Europees

Tijdens de op 6 februari gehouden bijeenkomst van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders lichtte PSA aftersalesmanager Bart Bekker de plannen van PSA voor de universele markt nog eens toe. Hij stelde daarbij dat de ambities bescheiden zijn. Ze komen voort uit het feit dat PSA slechts 0,05 procent marktaandeel heeft in de onderdelenmarkt voor niet PSA-merken. Toch zijn er in Europa intussen al 3400 Euro Repar-vestigingen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3968 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters