Eurorepar Car Service sluit 10 vestingen aan

Eurorepar Car Service heeft in het eerste kwartaal van 2019 tien garagebedrijven aangesloten bij de formule. Daarmee staat de teller bij de multi-merkformule op 41; op korte termijn wordt nummer vijftig verwacht.

Vorige week werd al bekend dat Autobedrijf Bart Ebben in Malden zich had aangesloten. Datzelfde deden Garage Carson in Almere, Garage Henny Veenings in Wormerveer, Autobedrijf Kees van Nieuwamerongen in Veenendaal, Autobedrijf Groenewoud van Kesteren in Schagen, Autobedrijf G.J. Polman in Elst, Van der Linden van Sprankhuizen in Hoorn, Purmerend en Enkhuizen (3) en Aalten Auto’s in Swifterbant.

Onderdelenlijn

“Er is een sterk groeiende belangstelling vanuit de diverse kanalen zoals merkspecialisten, erkend reparateurs en universeel bedrijven”, aldus Harm Nieboer, manager Eurorepar Car Service. Deze belangstelling komt volgens hem mede voort uit het feit “dat wij als enige formule onderdeel zijn van een autofabrikant (PSA Groupe) en een eigen multi-merken onderdelenlijn hebben.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †