Drie finalisten Autobedrijf van het Jaar

Bovag heeft de namen bekendgemaakt van de drie autobedrijven die in de finale staan van de verkiezing van Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020.

Het gaat om Carteam Uithoorn, Auto Ruesink Goor en Carprof Valentijn uit Zaltbommel. Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft een lastige opgave gehad om drie finalisten te selecteren met nét dat beetje extra dat hen tot een voorbeeld kan maken, want er zijn heel veel gewoon goede autobedrijven in Nederland.”

Selectie

De vakjury die de drie finalisten heeft geselecteerd, bestaat naast de voorzitter uit: Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW. Zij beoordeelden de resultaten van de intensieve bedrijfsscans waar de tien halvefinalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de mystery shoppers die alle bedrijven een bezoekje brachten. De komende maanden gaan de juryleden de finalisten uitgebreid aan de tand voelen over hun bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. De winnaar van de verkiezing wordt op 8 oktober 2019 bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3056 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters