Flexibele updates TecDoc-data in real-time

Onderdelenfabrikanten kunnen hun catalogusdata in TecDoc nu op ieder moment en altijd binnen enkele seconden bijwerken. Voor kleine wijzigingen hoeven ze alleen de data met verschillen te versturen. Voorheen moest de hele bijgewerkte catalogus vernieuwd worden en dat kon alleen op vaste momenten.

TecAlliance maakt dit mogelijk dankzij Instant Data Processing (IDP). Met deze nieuwe interface is het mogelijk om de TecDoc-data in real-time bij te werken. De tijd voordat de data beschikbaar is voor dataleveranciers en ontvangers wordt aanzienlijk verkort. Vanaf begin 2021 zal IDP beschikbaar zijn.

Tot nu toe zijn de dataleveranciers van TecAlliance gebonden aan een strikt schema voor het bijwerken van de TecDoc Catalogue database. Daarnaast moeten zij zelfs voor de kleinste verandering de complete dataset opnieuw leveren, waardoor het updating-proces gecompliceerd en tijdrovend is. Het verwerken van data was alleen mogelijk met de TecAlliance Data Management Tools (DMM of CCU), waardoor dataleveranciers voor iedere update gedwongen werden om andere  product-management-systemen dan de TecAlliance-tool te gebruiken om de data te exporteren.

Binnen enkele seconden wordt alle data die via IDP wordt overgedragen, opgenomen en gepubliceerd in de TecDoc Catalogue. Daarmee is die dan wereldwijd beschikbaar via WebService, Data Packages en Webshops.  De ontvangers van de data hebben altijd de controle over de data, zodat ze zelf kunnen beslissen wanneer zij de updates via hun eigen productomgeving willen publiceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *