Garage Den Das en Vos Autoservice fuseren

Garage Den Das in Den Oever en Vos Autoservice in Hippolytushoef zijn met ingang van deze maand samengegaan. De ondernemers Ed den Das (48) en Robert Vos (35) zetten hun werk voort in het pand waar  Den Das in 1990 neerstreek.

De naam van het autobedrijf wordt officieel Bosch Car Service Autobedrijf Den Das & Vos, meldt de Wieringer Courant. Vos werkte als éénpitter aan onderhoud en verkoop van alle merken. Den Das heeft vijf mensen in dienst, voor onderhoud, reparatie en administratie. Het initiatief om te fuseren is afkomstig van Ed den Das. “Ik zag een mogelijkheid voor ons allebei, om elkaar te versterken. We kennen elkaar natuurlijk al een tijdje en ik weet dat Robert een techneut in hart en nieren is. Bij mij werd het steeds drukker; we konden het werk niet meer aan. Drie maanden geleden ben ik met Robert gaan praten om een oplossing te zoeken.” De groei van beide bedrijven komt, vertellen beide eigenaren, door de aantrekkende economie, maar ook doordat steeds meer merkendealers uit de omgeving zijn verdwenen.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †