Garage Rocar bij werkplaatsformule Carxpert

Garage Rocar uit Utrecht heeft zich met ingang van april aangesloten bij de werkplaatsformule Carxpert. Dat gebeurde via Groupauto-grossier Record Auto Onderdelen uit Utrecht.

Eigenaar Sidi Iourizen heeft zijn bedrijf nu 23 jaar en verwacht via Carxpert op diverse vlakken te kunnen professionaliseren. “We willen up to date zijn met het oog op de marktontwikkelingen op het gebied van techniek en de toename van het aantal leaseauto’s. Daarom is dit voor ons het juiste moment om ons aan te sluiten.” Iourizen ziet in Carxpert toegevoegde waarde voor zijn klanten bij met name marketing en techniek. Eerder deze maand maakte Carxpert de aansluiting bekend van Garage R. Miedema (Stiens), Auto Graveland (Putten) en Auto Meijer (Burgum). Op Europese schaal zijn inmiddels meer dan 6380 universele autobedrijven aangesloten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †