Gates vernieuwt Automotive Catalogue-app

Onderdelenleverancier Gates heeft de app vernieuwd die gebruikers via smartphone of tablet snel toegang geeft tot de productcatalogus. De app Automotive Catalogue heeft verbeterde functies en serviceniveaus die niet beschikbaar zijn via een desktopcomputer of in browsers voor mobiele apparaten.

De nieuwe app heeft onder meer een barcodescanner. Gebruikers kunnen de barcode op productverpakkingen van Gates scannen voor directe toegang tot onder meer afbeeldingen van onderdelen, gegevens over toepassingen en technische tips.

Er is tevens een extra zoekfunctie toegevoegd. Gebruikers kunnen zoeken op de afmetingen en kenmerken van riemen, schijven en slangen, ongeacht de toepassing.

De app biedt ook de mogelijkheid om vergelijkbare producten en sets te selecteren en naast elkaar te vergelijken, wat helpt bij het kiezen van het juiste product.

En de nieuwe app slaat zoekopdrachten automatisch op, zodat gebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot gegevens en herinneringen voor de door hen meest gebruikte modellen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4079 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *