Grossier Tinnemans neemt Wasser over

De onafhankelijke automaterialengrossier Tinnemans neemt per 1 april 2018 de eveneens onafhankelijk opererende grossier Wasser over.

tinnemans Tinnemans, met vestigingen in Weert, Horst, Asten en Helmond, breidt met de overname van Wasser zijn bewerkingsgebied verder uit naar Oost-Brabant. Wasser heeft vestigingen in Helmond, Nuenen en Veghel.

Schaalvergroting

Tinnemans, gestart in 1973, is blij dat het met de overname van Wasser zijn bewerkingsgebied kan vergroten. Schaalvergroting is ook voor onafhankelijke grossiers immers van vitaal belang.

Personeel

Bij de overname heeft de familie Wasser eraan gehecht dat het personeel hier geen nadelige gevolgen van ondervindt. De werkgelegenheid blijft dan ook voor het voltallige personeel behouden.

Oude stempel

Tinnemans is, in de goede zin van het woord, een grossier van de oude stempel. Het bedrijf is in de woelige grossierswereld altijd zijn eigen, onafhankelijke weg gegaan. Tinnemans is onder meer bekend van een aantal specialistische, technische lijnen als X-one, Comline, Lucas en Electromem. Ook op het gebied van olie (Eni bijvoorbeeld) is Tinnemans een gekend adres.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters