Henk Scholten Volvo heeft per 1 mei collega-dealer Auto Kallen in Geleen overgenomen. Net als Henk Scholten is Auto Kallen een familiebedrijf, in 1966 opgericht door Jan Kallen staat het bedrijf sinds 1996 onder leiding van Berry Kallen.

Berry Kallen: “In Henk Scholten Volvo heb ik een professionele organisatie gevonden aan wie ik ons familiebedrijf met een goed gevoel overdraag. Voor de lange termijn is het voor ons in alle opzichten de beste keuze om aan te sluiten bij een grotere Volvo dealer. Harald Scholten ken ik al sinds mijn 20ste en Henk Scholten heeft van oudsher al een goede reputatie. Ook voor de toekomst blijf ik in de bedrijfsleiding betrokken en het geeft mij nieuwe energie.”

Groeistrategie

“Deze overname past goed in de groeistrategie die we met Henk Scholten hebben. De complexiteit van het voeren van een dealerbedrijf is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ik vind het knap hoe Auto Kallen met een relatief kleine organisatie invulling heeft gegeven aan deze ontwikkelingen en bijvoorbeeld al meermaals de Volvo klanttevredenheid award heeft behaald. Iets wat één op één bij ons past”, aldus Harald Scholten, directeur van Henk Scholten.

Verzorgingsgebied

Operationeel Directeur Mels van der Velden: “Met de toevoeging van Auto Kallen zetten we een belangrijke stap vooruit in de uitbreiding van ons verzorgingsgebied. De afgelopen jaren hebben wij ons verder geprofessionaliseerd, zodat we er nu klaar voor zijn om onze nieuwe collega’s in Geleen optimaal te ondersteunen. De onderneming in Geleen zetten we voort onder de naam Henk Scholten, met dezelfde vertrouwde gezichten. De samenwerking zie ik dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties