Hans Fonke Master Service Advisor Lamborghini

Hans Fonke van Louwman Exclusive in Utrecht is door Lamborghini benoemd tot Master Service Advisor. Fonke kreeg de titel nadat hij een intensief trainings- en certificeringsprogramma afrondde. In Europa zijn er naast Fonke nog slechts drie serviceadviseurs met deze Lamborghini-titel.

Om toe te treden tot het kleine gezelschap van door Lamborghini gecertificeerde Master Service Technicians volgde Fonke diverse trainingen en cursussen van de Lamborghini Training Academy. Een uitgebreid assessment, waarin niet alleen de technische kennis van Fonke getoetst werd, maar vooral ook processen op het gebied van aftersales, kwaliteit, planning en gebruik van data centraal stonden, maakte deel uit van de certificering.

Loyaliteit

Hans Fonke is trots op zijn titel: “Service en advies van het hoogste niveau was al vanzelfsprekend bij Louwman Exclusive, maar met deze benoeming zetten we een extra stap. Lamborghini maakt waanzinnige auto’s en ik ben buitengewoon trots om voor dit prachtige merk te mogen werken. Het hele team in Utrecht streeft ernaar de Lamborghini-eigenaar optimaal te bedienen, en dat we dit goed doen blijkt wel uit de enorme loyaliteit van onze klanten. Meer dan 200 Lamborghini-rijders  vertrouwen hun auto aan ons toe. Dat gaat van de klassieke 400 GT en de iconische Countach, via de machtige Aventador SVJ naar de nieuwste Urus.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *