HC-Cargo Benelux sluit locatie Etten-Leur

Onderdelenleverancier HC-Cargo sluit per 31 mei officieel de deuren in Etten-Leur. De commerciële activiteiten verhuisden eerder dit jaar al naar de vestiging in het Duitse Wilnsdorf. Bij HC-Cargo in Etten-Leur waren zeven vaste medewerkers in dienst.

Voor zijn klanten en de markt in de Benelux houdt HC Cargo dezelfde levertijden en diensten aan. Het productportfolio wordt breder, aangezien de locatie-Wilnsdorf een ruimer assortiment kan huisvesten. Medewerkers blijven de klanten in hun moedertaal bedienen. Daarnaast is er de e-Cargo webshop en het ACD-concept (Authorized Cargo Dealer) met een ‘shop-in-shop-oplossing’ waar autobedrijven hun bestellijst naartoe kunnen sturen.

Bosch

HC-Cargo Etten-Leur is een afdeling binnen Robert Bosch BV en een verkoopfiliaal van Bosch Automotive Aftermarket. Er is een specialisatie in auto-elektriciteit en verkoop van onder meer starters, dynamo’s, reparatie-onderdelen voor starters en dynamo’s, zekeringen, kabels, gloeilampen en zwaailichten. Holger Christiansen A/S werd in 2008 overgenomen en is sindsdien een merk van de Bosch Group.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *