Hella leverancier van het jaar 2018 bij GM

Verlichtings- en elektraspecialist Hella is door General Motors uitgeroepen tot leverancier van het jaar. Dat gebeurde bij de 27e editie van de jaarlijkse verkiezing.

Hella was niet de enige die in de prijzen viel, want GM zette 133 van zijn beste toeleveranciers in het zonnetje. Ze hebben volgens de autofabrikant structureel de verwachtingen van GM overtroffen, het concern bijzondere toegevoegde waarde geleverd of voorzien van innovaties.

Innovaties

De winnaars zijn geselecteerd door een wereldwijd team van GM-experts op het gebied van inkoop, R&D, kwaliteit, productie en logistiek. “We leggen de lat hoog voor onze leveranciers”, zegt Steve Kiefer, GM senior vice president Global Purchasing and Supply Chain. “Ze hebben daarbóven gepresenteerd. Hun innovaties helpen ons om klanten een leven lang aan ons te binden.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †