Hella start verlichtingscampagne voor garagist

Hella start een nieuwe campagne om de aandacht te vestigen op het belang van goede verlichting en veiligheid op de weg. Onder het motto ‘zien en gezien worden’ ondersteunt Hella de groothandel en garages met speciaal samengestelde actiepakketten.

Naast een uitgebreide voorraad producten zorgt Hella ook voor technische service. Door het delen van technische informatie kunnen garages profiteren van de technische kennis van Hella. Uitgebreide productinformatie, diagnose- en reparatie-instructies, technische video’s en trainingen zijn terug te vinden op het garageportaal Hella Tech World.

Koplampen afstellen

Met goede verlichtingsproducten alleen ben je er nog niet. Lampen moeten ook goed worden afgesteld. Circa 56 procent van de weggebruikers ergert zich aan verkeerd afgestelde koplampen. Hella voorziet in professionele afstelapparatuur voor de garagist. Ook de meest moderne koplampsystemen, zoals de Audi A8 met Matrix-Beam grootlicht-assistent, kunnen daarmee worden afgesteld.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters