Hella traint dagelijks op Automechanika

Op Automechanika 2018 in Frankfurt presenteert verlichtings- en elektronicaspecialist Hella van 11 tot 15 september 2018 voor de eerste keer haar verzamelde expertise voor de werkplaatsactiviteiten in Hal 9, Stand A88. Bovendien zal het er dagelijks trainingen geven.

Onder het motto ‘OE competence meets diagnostics’ zullen de merken Hella, Hella Gutmann, Hella Pagid en Behr Hella Service bijzondere producten, oplossingen voor werkplaatsuitrusting en technologieën van de toekomst presenteren op hun gezamenlijke, 1500 vierkante meter grote stand tijdens Automechanika. In de hallen 8 en 9 staat de basisuitrusting centraal dat voor werkplaatsen onmisbaar is om hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en concurrerend uit te kunnen voeren. Hieronder vallen systeem- en onderdeelcompetenties op het gebied van elektronica, verlichting, thermomanagement en remmen, naast apparatuur voor diagnose, kalibratie, meten van uitlaatgassen en afstellen van koplampen.

Dagelijks training

Behalve een overzicht van het actuele productaanbod zullen er dagelijks trainingen worden gehouden in het Academy Forum op de Hella-stand. Deze laten zien welk verband er bestaat tussen technologieën en reparatieoplossingen. De trainingen bieden inzicht in de huidige status van diagnosetechnologie en laten zien hoe de Werkplaats 4.0 eruitziet. Zo zullen technici bijvoorbeeld bij hun werkzaamheden informatie en reparatieondersteuning opvragen via nieuwe, digitale wegen die ze direct in hun gezichtsveld laat weergeven. Er zal ook een presentatie zijn over een slimme oplossing voor Over-The-Air ontvangst van mobiele data en de calculatie en generatie van lucratieve opdrachten