Hella-wedstrijd voor bijzondere werkplaatsen

Onder de noemer ‘Masters at Work’ heeft Hella een wedstrijd opgezet die draait om bijzondere werkplaatsen. De verlichting- en elektronicaspecialist zoekt ‘coole medewerkers, chique auto’s of een prachtige locatie’.

De wedstrijd loopt tot 20 november 2017 en speelt zich af in diverse landen, waaronder Nederland. Deelnemers kunnen inschrijven op de campagnewebsite of door klanten worden genomineerd. Vereist zijn een korte motivatie en enkele foto’s van de betreffende werkplaats.

Fotoshoot

Uit alle aanmeldingen kiest een Hella-jury dertien winnaars, die een fotoshoot krijgen met Rafael Neff. Hij maakte onder meer de foto’s van auto-onderdelen voor de Automechanika Kalender 2016. Het winnende beeldmateriaal van de “Masters at Work” wedstrijd komt in de Werkplaats Kalender 2019. Daarnaast ontvangen de winnaars een Award en een prijzenpakket ter waarde van vijfhonderd Ook worden onder alle deelnemers en tipgevers enkele prijzen verloot.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †