Hyundai Ridderkerk wordt TOP Merkspecialist

De Hyundai-dealer in Ridderkerk neemt afscheid van het dealerschap en gaat onder de naam Blaak Automotive vanaf 1 januari 2022 verder als TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai en Kia.

Het autobedrijf van de familie Blaak bestaat al vijftig jaar, de laatste 27 jaar als Hyundai-dealer in Ridderkerk. Eigenaren van het bedrijf zijn Leonie en Frank Blaak. Die laatste zegt: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe routes. We wilden zelfstandig gaan ondernemen. Uitgaan van onze eigen kracht. Waarbij we niet alleen aan de verkoop van auto’s denken, maar juist ook aan het traject daarna, inclusief de service en het onderhoud. We waren officieel Hyundai-dealer, nu zijn we officieel onszelf!”

TOP Merkspecialist

Blaak Automotive heeft zich vervolgens aangesloten bij TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai en Kia, maar waar ook alle andere merken welkom zijn. Frank Blaak: “Zij sluiten perfect aan op ons verleden en zijn gespecialiseerd in Hyundai en Kia. Zo blijven we dicht bij onze passie. Bij een nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuw uiterlijk. Ons pand en de werkplaats krijgen een nieuwe look. Het oogt straks echt helemaal van anno nu.”

Het bedrijf moet zodoende een zaak zijn waar de klant zich thuisvoelt. Leonie Blaak: “We zien onze klanten als gasten waar we alles voor over hebben. Waar service en gastvrijheid normaal zijn. Dat waarderen onze klanten en daar zijn we trots op!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3968 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *