Jari Techniek opent tweede vestiging

Op 1 maart opent Group Auto-grossier Jari Techniek een tweede vestiging. De vooruitstrevende grossier, lid van het Group Auto-netwerk, is sinds 1996 gevestigd in Hoogeveen. Op 1 maart komt daar een vestiging in Assen bij.

Bedrijfsleider Victor Leuning start in Assen met assistent bedrijfsleider Ivo Hersevoort en nog twee collega’s met een compleet assortiment automaterialen, gereedschappen en equipment. Tevens zullen er direct twee vaste bezorgroutes worden gereden voor garagebedrijven. De routes zijn bovendien aangesloten op de gespecialiseerde werkplaats in Hoogeveen.

Vraag

Robert Eiting, directeur-eigenaar van Jari Techniek: “Wij krijgen steeds meer vraag van garagebedrijven uit de regio Assen en zien kansen om de markt daar vanuit een professionele vestiging naar behoren te bedienen, zowel met de bekende producten en service van Jari, als met de formules waarmee wij zeer succesvol zijn. Bovendien zijn klanten tevreden over ons bestelplatform, zodat de orderhandling snel en efficiënt kan verlopen. Met het aantrekken van het juiste personeel kunnen we zo ook in Assen onze naam vestigen. Daarnaast verzorgen we ook trainingen en de routes zullen aansluiten op de werkplaats in Hoogeveen waar we diesel-, injectie en diagnoseservices verrichten.”

Expansie

Group Auto-directeur Freek Blekxtoon is verheugd met deze uitbreiding in Assen: “Jari heeft gezonde expansieplannen. Voor ons als organisatie is het ook goed dat we nu ook garagisten in die regio kunnen bedienen. Het was ons niet gelukt een andere passende grossier te vinden die bij de club past. Dit is een perfecte oplossing aangezien de regio nu ook alle technische, marketing- en automatiseringsvoordelen kan krijgen via Jari Techniek Assen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters