Jeroen’s Autoservice wordt CarXpert Le Mans

Group Auto-grossier AMC uit Zeist sluit per 1 juni Jeroen’s Autoservice uit Den Dolder aan bij garageformule CarXpert. Het autobedrijf gaat verder onder de naam CarXpert Le Mans.

Eigenaar Jeroen Pluijgers over de beslissing om zich aan te sluiten bij CarXpert: “De uitgebreide technische en marketingsupport is voor ons de reden geweest om via onze grossier AMC in de formule CarXpert te stappen. Via de opleidingen blijft onze werkplaats volledig bij op het gebied van techniek. Daarnaast worden wij volop ondersteund op het gebied van online marketing. Hierdoor kunnen wij de focus op de werkplaats en klanten houden.”

Universeel

Jeroen Pluijgers startte zijn bedrijf in 2008. Aanvankelijk deed hij alleen onderhoud. Sinds ruim twee jaar is het bedrijf ook actief in occasion in- en -verkoop. Het is altijd een universeel bedrijf geweest, al is Pluijgers enigszins gespecialiseerd in Mercedes-Benz en youngtimers.

Verhuizing

In juni 2018 verloopt het huurcontract voor het adres Fornheselaan 290. Dat gaf Pluijgers de mogelijkheid om uit te zien naar een locatie met meer mogelijkheden. Die heeft hij gevonden op nummer 208A, waar het bedrijf medio juni zijn activiteiten zal voortzetten.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters