John Reindertsen van WM naar Parts Point

John Reindertsen treedt met ingang van 1 april in dienst bij Parts Point Group. In de functie van accountmanager zal hij beginnen met de ondersteuning van een drietal Brezan-filialen.

john-reindertsenDe 46-jarige Reindertsen stapt over van WM Automaterialen, waar hij sinds juni 2017 werkte als account- c.q. vestigingsmanager. Dat betrof de locaties Wijchen, Duiven en – meest recent – de nieuwe hoofdvestiging in Utrecht. Eerder was hij bij importeur/distributeur Sinatec Europe (automotive componenten) eindverantwoordelijk voor klantcontacten en projecten bij grossiers en inkooporganisaties. Ook vervulde hij functies bij Sator Holding (productmanagement). Daarvoor was Reindertsen eigenaar van een universeel garagebedrijf in Utrecht, dat later overging in een opleidingscentrum in samenwerking met een ROC. De nieuwe stap in zijn loopbaan past hem goed, zegt Reindertsen. “Ik ben geen kantoorman maar wil graag bij de klant in het garagebedrijf zijn. Bovendien ken ik de Brezan-organisatie goed vanuit mijn tijd bij Sinatec.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †