In Nederland was de naam Brezan al uit het straatbeeld verdwenen, ook in België worden nu alle filialen omgedoopt tot Partspoint.

Netwerkdirecteur voor de Benelux Rob Visser vertelt: “We zijn enorm trots dat we nu ook België kunnen verwelkomen bij de Partspoint-familie. De naamswijziging in België vormt het sluitstuk van een grootschalige professionaliseringslag van al onze vestigingen. Partspoint wordt in één klap het grootste automaterialengrossiersnetwerk onder één naam in de Benelux. Dit is een voorbode van onze groeiplannen in België.”

Groei

De Brezan-vestiging in Charleroi gaat als eerste over naar PartsPoint. Alle Belgische vestigingen, zowel in Vlaanderen als Wallonië, zullen voor eind oktober 2022 van naam en uitstraling veranderen.

Voor de groei in België zal flink worden geïnvesteerd in logistiek, beschikbaarheid en marketingconcepten. Zo werden eerder zowel de garageformule CarProf als het technische ondersteuning concept TECH360 geïntroduceerd en werd voor het eigen merk NAPA wielrenlegende Tom Boonen aangesteld als ambassadeur. Later dit jaar wordt de nieuwe garageformule Full Car Service in België uitgerold en begin 2023 wordt het onlangs door GPC wereldwijd gelanceerde elektrische voertuigen concept NexDrive toegevoegd aan het dienstenpakket.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties