Donderdag 20 juni vond in Aalsmeer de officiële opening plaats van de nieuwe PartsPoint XXL-vestiging van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). De nieuwe vestiging vervangt drie kleinere filialen in de regio.

De toevoeging XXL zegt het al: het gaat om een grossiersvestiging waar autobedrijven niet gauw mis zullen grijpen wanneer zij onderdelen, gereedschappen en banden nodig hebben. Zo liggen er alleen al meer dan vijfduizend banden op voorraad.

Trainingscentrum

De nieuwe PartsPoint-vestiging huisvest daarnaast ook een compleet ingericht trainingscentrum – waar onder andere Champion en Hella belangrijke partners zijn – voor het opleidings- en trainingsaanbod van Tech360. Interne en externe trainers verzorgen er, met de modernste faciliteiten, de kennisoverdracht naar de medewerkers van het autobedrijf, zowel theoretisch als praktisch.

One-stop-shop

Daarnaast biedt het nieuwe filiaal een zogenoemd Experience Center, een one stop shop-beleving wat betreft de uitgebreide dienstverlening die de PartsPoint-organisatie haar klanten te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan beschikbare garageformules als Autovakmeester, CarProf, Autoservice Totaal, Bosch Car Service, Autocrew, NexDrive en Tyres-On, of de diensten voor schadeherstelbedrijven, inclusief een breed aanbod werkplaatsapparatuur. Uiteraard wordt in Aalsmeer ook het label NAPA uitgedragen.

“Met PartsPoint One.Stop.Shop zet de organisatie zich neer als een businesspartner die haar klanten wil helpen een toekomstbestendig verdienmodel met hun autobedrijf te bewerkstelligen”, benadrukt Arjan Huesken, marketingmanager bij AAGB.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties