Kärcher Center opent op Urk

Kärcher heeft op Urk een nieuw Kärcher Center geopend in de vestiging van Asix Reinigingsmachines aan Het Spijk 3. Asix werd recentelijk werd overgenomen door Kärcher. De opening werd verricht door wethouder Geert Post.

In de showroom van Kärcher op Urk zijn zowel particuliere als zakelijke klanten welkom. “De keuze is op Urk gevallen omdat we zo het hele noorden van het land kunnen bedienen, zowel de B-to-Bmarkt, als de B-to-Cmarkt”, zegt commercieel manager Luc Gerssen. “We willen voor een goed advies en een regionale service immers dicht bij de klant staan. Die kan altijd bij ons terecht voor een gericht advies op maat, waarbij de producten ter plaatse kunnen bekeken en uitgetest worden.

Bekende productlijnen

“Voor de professionele markt zijn het uiteraard de bekende productlijnen van Kärcher: de veegzuigmachines, de stofzuigmachines, hogedrukreinigers, stoomreinigers, schrobmachines … Maar ook gemeentevoertuigen, zoals grote veegmachines, zitten in het aanbod”, aldus Gerssen.

Onderhoud en reparatie

Ook voor het onderhoud en de reparatie van machines kunnen klanten op Urk terecht. Het pand wordt tevens gebruikt door Van Der Reest Machines, exporteur en importeur van gebruikte machines. Met hun expertise kan er onder één dak multibrandservice worden uitgevoerd. Grote reparaties kunnen hier verricht worden. Daarnaast heeft Kärcher de beschikking over een mobiele reparatieservice.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters