Met korting naar Automotive 3D Printing Conference

Lezers van Aftersales Magazine genieten een korting van 10 procent op de toegang tot de Automotive 3D Printing Conference, die op 5 juni 2019 plaatsvindt op de Automotive Campus in Helmond.

Het 3D printen van onderdelen is van toenemende invloed op de manier waarop de auto-industrie verandert. Veel toeleveranciers maken al gebruik van deze technologie, die de fabricage efficiënter maakt, onderdelen eerder op de markt brengt en het ontwerpproces verkort.

Toepassingen

3D printen wordt niet alleen in de ontwerpfase, bij het ontwikkelen van een prototype gebruikt. Onder andere ook in de productiefase worden 3D geprinte onderdelen gebruikt, in de aftersales en bij de aanpassingen aan individuele wensen van eindklanten. De Automotive 3D Printing Conference gaat onder meer over deze toepassingen. De conferentie biedt automotive professionals de kans om meer te weten te komen over de kansen en mogelijkheden die 3D printen biedt in de automotive praktijk.

Korting

De conferentie richt zich op eenieder die werkzaam is in het bedenken of produceren van automotive producten en diensten. Zoals gezegd: lezers van Aftersales Magazine krijgen 10 procent korting op een toegangskaart via deze link.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters