Lantinga Automotive beste partner Diesel Büchli

Diesel Büchli heeft Lantinga Automotive uitgeroepen tot partner van het jaar. Het is voor de tweede keer op rij dat Lantinga de (tweejaarlijkse) prijs ontvangt, als dank voor de hoogste geplaatste omzet bij de specialist in brandstofsystemen.

De afdeling Lantinga Autotechniek is partner van Diesel Büchli en test in eigen huis alle diesel- en benzine-injectoren. De uitslag van de test wordt met de monteur van het autobedrijf besproken om een juist vervang- en reparatieadvies te geven.

Oriënteren

“Brandstofpompen en injectoren zijn geen producten die je, in tegenstelling tot accu’s, ook verkoopt als je ze niet direct nodig hebt”, licht Diesel Büchli-directeur Hans Gerrits toe. “Maar als je laat zien dat je de techniek omarmt en kennis van zaken hebt, denken mensen aan jou als ze zich wél oriënteren. Dat is wat Lantinga goed voor elkaar heeft.” Lantinga Automotive heeft vestigingen in Winschoten, Stadskanaal en Emmen. Diesel Büchli kende de partnerprijs voor de vierde keer sinds 2013 toe. Ook Van Silfhout Automaterialen en Motorenrevisie De Boer werden bij editie 2019 in de schijnwerpers gezet. Foto (vlnr): Hans Gerrits, Bert Lantinga en partner Annemiek Koster, Diesel Büchli-directeur Hans de Kam.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †