Meer gebruiksgemak nieuwe website Beru

Extra functies, meer gebruiksgemak en een nieuw, eigentijds ontwerp. Dat zijn op hoofdlijnen de wijzigingen die ontstekingsmerk Beru heeft doorgevoerd in zijn drastisch vernieuwde website.

De functionaliteit is op de nieuwe Beru-website verbeterd door de toevoeging van downloadbare catalogi, probleemoplossers, technische brochures en een sectie ‘vind mijn onderdeel’. Verder is de site nu compatible voor een reeks apparaten, waaronder smartphones en tablets. De gebruiker treft er bovendien veel afbeeldingen in hoge resolutie aan.

Klantfeedback

“We zijn trots op de website en alle nieuwe mogelijkheden die hij introduceert”, zegt Sarah Telen, marketingmanager Benelux en Scandics, Federal-Mogul Motorparts. “Een aantal van de functies is geïntroduceerd op basis van klantfeedback.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †