Nieuwe vestigingen formule Carprof

Op 1 mei zijn drie nieuwe Carprof-vestigingen van start gegaan. Ze bevinden zich in Etten-Leur (De Keen), Oosterhout en Schagen. Die in Schagen is de tweede Carprof-locatie van de Dekkerautogroep, die vorig jaar al een vestiging opende in Heerhugowaard.

carprof-overstappenDaarnaast presenteert Carprof nieuwe initiatieven voor de aangesloten ondernemers:
  • Servicebook – met deze smartphone-app krijgt iedere klant zijn eigen online onderhoudsboekje.
  • Wespmail – als aanvulling op Servicebook kunnen Carprof-ondernemers automatisch mailings versturen via Wespmail.
  • Direct een Offerte – module waarmee klanten online offertes kunnen genereren door hun kenteken in te vullen.
  • Overstapcampagne – klanten die kiezen voor Carprof krijgen een overstappakket ter waarde van 75 euro.
Formulemanager Harold van Gestel: “De nieuwe tools verbeteren de manier waarop we communiceren met onze klanten. Ook zorgen ze dat de Carprof-ondernemer ‘top of mind’ blijft bij zijn klanten.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †