NTN-SNR introduceert distributiekettingsets

NTN-SNR breidt haar aanbod ‘motor’ uit en introduceert 22 distributiekettingsets. Dit assortiment is bestemd voor de meest populaire Europese en Aziatische voertuigen. Het dekt de meest gangbare toepassingen waarbij de vervanging van de distributie nodig is.

Momenteel wordt de markt grotendeels gedomineerd door de riem. Echter, de voorspellingen tonen dat een toenemend aantal voertuigen uitgerust zullen zijn met een distributieketting.

De NTN-SNR sets bevatten alle benodigde onderdelen om de vervanging van de distributieketting te vereenvoudigen. Dit aanbod is daarom een oplossing die gericht is op en voldoet aan de dagelijkse behoeften van garages.

22 kits

NTN-SNR heeft de beste producten geselecteerd met een assortiment van 22 sets die de meest gangbare toepassingen dekken waarbij vervanging van de distributie nodig is. Deze sets bestaan uit:

• Ketting: van staal van hoge kwaliteit om bestendigheid en betrouwbaarheid te verzekeren
• Kettingspanners: hydraulische spanners voor een perfecte spanning en een optimaal functioneren van de motor
• Geleiders: van zeer robuust kunststof om een nauwkeurige geleiding van de ketting te verzekeren
• Tandwielen: met een specifieke oppervlaktebehandeling om de weerstand van de getande zones te verbeteren

Afzonderlijke spanners

NTN-SNR biedt ook 6 afzonderlijke spanners voor kettingen voor de merken Subaru, Suzuki en Honda die rechtstreeks uit de Japanse fabrieken van de groep komen. Voor dit nieuwe assortiment zijn alle benodigde hulpmiddelen beschikbaar: een Distributiecatalogus, speciale verkoopteams in alle landen, een technisch analyselaboratorium en het vertrouwen met een wereldwijd erkende groep te werken, een multispecialist in de automobielsector.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *