Ook Auto Doe Barneveld nu bij Carxpert

Auto Doe uit Barneveld sluit zich per 1 augustus aan bij werkplaatsformule Carxpert. Het bedrijf is aangesteld door Groupauto-grossier A28 uit Nijkerk en is ook al Carxpert in Amersfoort.

Eigenaar Edwin van de Bor van Auto Doe in Barneveld: “In ons filiaal in Amersfoort ligt de nadruk op de werkplaats, hier in Barneveld op betrouwbare occasions. Zo vullen beide bedrijven elkaar mooi aan en is er een totaalpakket voor de klant. Door ons filiaal in Barneveld aan te sluiten bij Carxpert, profiteren wij nog meer van de lokale marketingondersteuning en mobiliteitsservice. Klaar voor de toekomst en nog completer. Een grote toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Carxpert heeft inmiddels bijna 6400 universele autobedrijven in Europa aangesloten. De formule biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, ‘exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient’.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.