Ook Volvo Nederland biedt levenslange garantie op onderdelen

Zoals eerder aangekondigd biedt ook Volvo Nederland sinds kort een levenslange garantie op vervangen originele onderdelen.

In juli maakte Volvo bekend in Duitsland te starten met levenslange garantie op vervangen originele onderdelen, als wapen in de strijd om de Volvo-klant naar de dealerwerkplaats te krijgen en hem daar te houden. Voorwaarde voor de garantie is namelijk wel dat de klant de inbouw van de originele onderdelen toevertrouwt aan een dealer van het merk. Slijtdelen en onderdelen die stuk gaan door nalatigheid vallen niet onder de garantie.

Geen twee keer

De garantie wordt nu ook de Nederlandse Volvo-rijder aangeboden voor vervangen onderdelen met een rekeningdatum vanaf 1 juni 2020. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Een Volvo-rijder zal dus nooit twee keer betalen voor het vervangen van hetzelfde onderdeel bij een reparatie die in de werkplaats van de officiële Volvo-dealer wordt uitgevoerd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.