Parts Chain Company neemt groothandel over

Investeringsgroep Parts Chain Company heeft alle activiteiten van het in België gevestigde Traction Avant José Franssen overgenomen. PCC ziet in de overname een kans om verder te groeien binnen zijn specialisme.

de-graaffPCC is een internationale groothandel in onderdelen voor Citroëns en Peugeots. Er werken achttien mensen. Binnen de holding vallen ook De Graaf Automaterialen en CTA Service. De nieuwe aanwinst is door oprichter en eigenaar José Franssen, met zijn kennis van de Traction Avant, in de afgelopen 52 jaar uitgebouwd tot een bekend adres voor Citroën-liefhebbers, zowel in België als internationaal. Ook DG en CTA zijn al bijna vijftig jaar internationaal actief met hun assortiment en dienstverlening. Met de bundeling van krachten ontstaat volgens PCC wereldwijd een belangrijke leverancier en marktspeler op het gebied van onderdelen voor de Citroën Classics en de Renault 4.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †