Parts Express breidt cross-dock Vianen uit

Om in te kunnen spelen op de toename van nachtleveringen in coronatijd en een groeiende vraag vanuit de markt investeert Parts Express in ruim 4000 vierkante meter voor cross-docking in Vianen.

Met cross-docking worden inkomende goederen direct bij het lossen ingeladen bij de uitgaande goederen. Hierdoor verloopt logistiek efficiënter en is er geen opslag nodig. Parts Express verzorgt onder meer de distributie van goederen en onderdelen voor D’Ieteren Auto, Renault, Bosal en Nimag.

Drie leveringen per dag

Parts Express levert goederen drie keer per dag, dankzij netwerken voor nachtdistributie, overnight leveringen en Same Day Express. Met de extra capaciteit worden deze drie netwerken straks vanuit één locatie geregeld. De aanbouw voor nachtleveringen en Same Day Express zal bestaan uit 10 extra laaddeuren aan de achterkant, 29 deuren aan de zijkant en 11 deuren aan de voorkant. Jan Brugging, netwerkmanager en verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding: “De aanbouw zal medio oktober 2021 opgeleverd worden. Wij beschikken dan over een state of the art faciliteit van 14000 vierkante meter cross-dock en 10.000 vierkante meter warehouse, dat klaar is voor een zonnige toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.