Peter van der Galiën verlaat HaynesPro

Algemeen directeur Peter van der Galiën verlaat na 13 jaar de HaynesPro Group per 1 oktober. Dennis de Buck, Global Data Director Infopro, zal zijn directietaken voor HaynesPro B.V. overnemen. Regis Sandrin, Executive Director Infopro Digital Automotive zal zijn internationale management taken overnemen.

Terugkijkend concludeert Van der Galiën dat hij een prachtige reis heeft mogen meemaken: “Van een klein Nederlands bedrijf van 40 werknemers, naar een middelgroot internationaal bedrijf met 350+ werknemers in 9 landen. Het streven naar de best mogelijke automotive technische data in combinatie met de best mogelijke oplossingen voor onze klanten en partners, heeft ons in die 13 jaar, de mogelijkheid gegeven om de HaynesPro Group in alle opzichten met een factor tien te laten groeien naar de marktleider in Europa.”

Verkoop aan Infopro

Vanaf 2015 zat Van der Galiën was Executive Director en later lid van de raad van bestuur van de Haynes Publishing Group P.L.C. en heeft in die rollen de groei van de professionele datadivisie mogen vormgeven. “Eén van onze ambities was om ook buiten Europa en Australië door te groeien. In 2020 hebben we besloten dat we die groei het beste konden waarborgen door een sterke partner te zoeken en hebben we het bedrijf verkocht aan de Infopro Digital Group uit Frankrijk. 

Sindsdien bleef hij aan als een van de directeuren van de Infopro Digital Automotive divisie om te helpen met de integratie van de HaynesPro Group. Nu kwam het moment om het stokje over te dragen, aldus Van der Galiën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *