Premierijke WM Werkplaatsbeurs 2021

De maand september staat voor WM Automaterialen in het teken van de Werkplaatsbeurs 2021. Geheel in de traditie van het Duitse moederbedrijf, dat met grote regelmatig succesvolle fysieke huisbeurzen organiseert.

Die traditie kreeg, zoals vele, afgelopen jaar wel een uitdaging want de pandemie maakte een fysiek netwerkevenement vanzelfsprekend onmogelijk. Wessels + Müller AG liet zich niet ontmoedigen en ontwikkelde een virtueel evenement ter vervanging. Fysieke evenementen mogen weer, in Duitsland organiseerde de grossier alweer een succesvolle huisbeurs. Het virtuele evenement was vorig jaar echter dermate geslaagd dat ook die wordt ingezet. Ook in Nederland ditmaal.

Via Werkplaatsbeurs-plus.nl krijgen klanten gedurende de maand september toegang tot de virtuele beursvloer waar leveranciers presentaties rondom het leveringsgamma bieden. “Het voordeel van zo’n evenement is dat de beursvloer 7 dagen in de week, 24 uur lang open is. Bovendien kan de klant binnen het eigen bedrijf, thuis op de bank of waar dan ook de beurs bezoeken. Heel laagdrempelig dus”, aldus salesmanager Niels Kuiper.

Als basis wordt het Duitse platform gebruikt. “Dat merk je ook aan de prijsstelling die voor de producten wordt gehanteerd. Voor sommige producten zijn die daardoor erg scherp voor de Nederlandse markt. Dat is niet bewust”, benadrukt Kuiper. Behalve dat er interessante producten tegen dito prijzen te vinden zijn heeft WM Automaterialen nog een incentive voor de klanten om er zeker tijd voor vrij te maken. “De beursomzet die een klant besteedt staat voor een bepaalde beloning. Al vanaf 2500 euro omzet krijgt de klant cadeaus zoals een Apple Homepod, een Lego Technic Lamborghini of een Sony Playstation 5. Voor die laatste zit je al op tien mille omzet. Doe je meer dan zijn er bijvoorbeeld een Dyson robotstofzuiger, Bose soundsystem of iPhone 12 te krijgen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *