PSA: Eurorepar in Tecdoc

PSA-dochter Eurorepar maakt vanaf nu deel uit van Tecdoc. Het is een van de manieren waarop PSA zich wil profileren als totaalleverancier voor de vrije garage.

Het programma in de elektronische catalogus omvat circa tienduizend onderdelen, verdeeld over vijftig productlijnen. PSA zegt sterk te hebben gelet op de toegankelijkheid en kwaliteit van de technisch informatie. Alle in Tecdoc opgenomen producten zijn uitvoerig omschreven, in tekst en beeld. Ook zegt  PSA extra energie te hebben gestoken in nauwkeurige informatie over de toepassing. Dat moet ertoe bijdragen dat de eindgebruiker makkelijk het juiste onderdeelnummer weet te vinden. Voor de daadwerkelijke levering van het Eurorepar-assortiment kan het autobedrijf terecht bij de geautoriseerde grossiers van de PSA Group. In Aftersales Magazine vertelde PSA-topman Christophe Musy over zijn groeiplannen voor de onafhankelijke vervangingsmarkt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †