Remco Otte: van 12 naar 24 Volt

Remco Otte, oprichter en voormalig directeur van de Nederlandse tak van Carsontheweb, is deze week bij Volvo Group/Volvotrucks aangetreden als Global Director Service Contracts.

Otte (50) is de beoogde opvolger van Clemens Uijjtewaal, die in 2008 aantrad bij Volvo Trucks en later dit jaar met pensioen gaat.

Officieel valt ‘Service Contracts’ onder de centrale organisatie van Volvo in Göteborg, maar effectief vindt de aansturing plaats van de Nederlandse Volvo-organisatie in Beesd. Daar zijn ongeveer 25 medewerkers actief op het gebied van strategische en operationele activiteiten rondom aftersales aan zwaar transport.

Remco Otte was in zijn loopbaan onder meer – van 2012 tot 2017 – directeur van Carsontheweb Nederland. Twee maanden geleden werd dit online platform voor de verkoop van auto’s omgelabeld, door de nieuwe eigenaar (Kar Auction Services) naar Adesa Nederland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *