Carsontheweb heeft via het online veilingplatform het eerst kwartaal van dit jaar een record aantal auto’s verkocht. De volumes stegen met ruim dertig procent ten opzichte van vorig jaar. Hiermee zijn alle verwachtingen overtroffen en is de prognose voor de rest van het jaar naar boven bijgesteld tot ruim 14.000 transacties.

Directeur Remco Otte is uitermate tevreden over de prestatie van zijn team. “Sinds de start op de Nederlandse markt in april 2013 groeien wij ieder jaar met dubbele cijfers, dit kwartaal is de groei nog groter dan verwacht. Deels is dit te wijten aan de extra volumes die door de top twintig leasebedrijven zijn ingebracht, maar ook onze diversificatiestrategie heeft tot extra volume geleid.”

Sinds 2013 heeft het leasesegment een significant volumeaandeel gehad, maar dat is niet het enige argument: “Door ook te focussen op andere segmenten zoals dealerholdings en fleetowners is het aanbod enorm verbreed. Ook de toewijding en expertise van het team op met name het exportsegment leidt tot extra business. Door de schaarste van jonge occasions op de Nederlandse markt zien wij het aantal geïmporteerde voertuigen vanuit onze buitenlandse vestigingen ook enorm stijgen. Op onze socialemediakanalen; Twitter, Facebook en Linkedin en houden wij de Nederlandse klanten op de hoogte over trends en ontwikkelingen op het gebied van remarketing, import, export en inkoop.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties