Rocar-Tech: Drive-Thru Equipment Event

Equipmentleverancier Rocar-Tech organiseert op 16, 17 en 18 juli een drive-thru. In hun eigen auto kunnen bezoekers door het pand rijden en diverse machines en apparatuur werkend zien. Op deze manier sluit het open huis aan op de anderhalve-meterregel.

Na hun stapvoets rit langs bestaand en nieuw equipment passeren bezoekers op het buitenterrein een zes bij acht meter grote video wall. Deze toont diverse productpresentaties. Op het buitenterrein zijn ook drankjes en hapjes te nuttigen. In groepjes van maximaal vijf personen kunnen belangstellenden buiten hun auto, onder begeleiding van Rocar-Tech-medewerkers, nader kennismaken met de onderweg getoonde noviteiten. “We willen met onze drive-thru de zakelijke aspecten combineren met gezelligheid en ontmoeting, op een veilige en verantwoorde manier”, zegt directeur Jan Roozeboom.

Kalibreren

Het programma omvat live demo’s van BrainBee Digital ADAS (bekend om zijn ´kalibreren zonder ballenborden´) en de nieuwe Ravaglioli TD2.0WiFi uitlijner (´geen totempaal en bedieningskast´). Ook de nieuwste ontwikkelingen omtrent de BrainBee PMU 400 roetdeeltjesteller worden getoond. Verder biedt Rocar-Tech ‘drive-thru aanbiedingen’ en showroommodellen die direct zijn mee te nemen. Vermaak voor de jeugdige bezoeker is eveneens geregeld. Het Drive-Thru Equipment Event aan de Granaatstraat 38 in Hengelo vindt plaats op donderdag 16 en vrijdag 17 juli (15.00 tot 21.00 uur) en op zaterdag 18 juli (10.00 tot 16.00 uur).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *