Samenwerking VASS en Molco Car Parts

VASS Nederland (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk) start een samenwerking met Molco, leverancier van onderdelen.

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS: “Wij geloven in krachtenbundeling voor onafhankelijke autobedrijven. We verbinden, staan voor gezamenlijke belangen en bieden de ondernemer voordeel. De samenwerking met Molco past hier perfect in.”

Nederlandse onderdelenmarkt

Molco Car Parts is een groeiende partij op de Nederlandse onderdelenmarkt. “Door de samenwerking met VASS denken we nog meer klanten enthousiast te kunnen maken voor ons model”, zegt Marco Brinkers, manager New Business. “De beginselen van VASS passen goed bij de visie van Molco. Onder het motto ‘samen sterk’ kunnen VASS-leden nog meer voordelen behalen.” De samenwerking is overigens niet beperkt tot bestaande leden: autobedrijven die via Molco lid worden van VASS ontvangen de eerste maand het lidmaatschap gratis.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.