Schaeffler overall winnaar awards Groupauto

Tijdens het jaarcongres van Groupauto International heeft Schaeffler deze week de overall award gewonnen van de leveranciersverkiezing.

Op de bijeenkomst, ditmaal in Portugal, waren 46 landen en een vergelijkbaar aantal fabrikanten aanwezig. Behalve de verkiezing stonden ook onder meer speeddates op het programma.

De Groupauto-landen beoordeelden per categorie de diverse leveranciers. Gekeken werd naar het productaanbod, de productbeschikbaarheid en productkwaliteit, de wereldwijde logistiek en internationale ondersteuning. In de diverse segmenten werd NRF met zijn motorkoeling en airco-onderdelen bekroond als ‘Best Performer’. Andere prijzen gingen naar Mann-Filter (Marketing), ZF (Sales Support), Febi-Bilstein (Logistiek) en SKF (Kwaliteit).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.