Serenco start offensief voor Boxo

Gereedschappenleverancier Serenco is een campagne begonnen om het kwaliteitsgereedschap van Boxo onder de aandacht van de professional in de automotive te brengen.

Serenco heeft de afgelopen jaren een sterke groei kunnen realiseren met de gereedschappen van Boxo, reden om daar nu serieus werk van te maken. De campagne voor Boxo heeft dan ook als motto ‘Let’s get serious’.

Levenslang

Boxo Tools heeft meer dan veertig jaar ervaring in het maken van handgereedschap, gereedschapskarren en complete opbergsystemen, met een sterke focus op research, design, duurzaamheid en kwaliteitscontrole. Het productprogramma voorziet in oplossingen voor alle dagelijks voorkomende werkzaamheden in een werkplaats: combinaties van doppen, sleutels, schroevendraaiers en tangen in moderne, voorgevormde zachtschuim inlays, met daarnaast de mogelijkheid voor de gebruiker om zijn eigen set samen te stellen. Die gebruiker krijgt bovendien een levenslange garantie op het gereedschap.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.