Sogefi updatet Purflux-catalogus

Filterspecialist Sogefi heeft zijn catalogus met filters voor personen- en lichte bedrijfswagens geüpdatet.

Nieuw in de catalogus zijn onder meer het brandstoffilter voor de PSA 1.5 BlueHDi en de Fiat Multijet; de oliefilter voor de Mercedes A Klasse 2018, BMW X2, Peugeot 508 II, PSA 1.5 BlueHDi, Alpine A110 II; de luchtfilter voor de Fiat 500X, Ford Mondeo V, Opel/Vauxhall Combo D, VW 1.0TFSI; en de interieurfilter voor de Opel Astra K/Vauxhall, Audi A4 2018, Porsche 911 2017, Hyundai Tucson, Hyundai i30 III 2017 en de Toyota Yaris III 2018.

Marktdekking

De catalogus is verkrijgbaar in tien talen, zowel in print als online. Hij is zeventig pagina’s dikker dan de vorige editie en voegt zo’n twaalf miljoen auto’s toe aan zijn bereik.

Sogefi maakt zich sterk om alle filters beschikbaar te maken voor de onafhankelijke aftermarket, enkele maanden nadat een nieuw model op de markt is gekomen. Met de laatste uitbreiding claimt Sogefi 96 procent van de markt voor oliefilters te kunnen bedienen, 96 procent voor dieselfilters, 93,7 procent voor interieurfilters en 93 procent voor luchtfilters.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *