Van Sprundel Mobiliteit wordt Euromaster

Van Sprundel Mobiliteit uit Roosendaal is per 15 december gestart als franchisenemer bij Euromaster.

van-sprundel-roosendaal-19122018Van Sprundel Mobiliteit, met showroom en werkplaats langs de snelweg A58 in Roosendaal, is van oorsprong Mazda-dealer. Daar zijn later de merken Mitsubishi en Aixam (brommobielen) aan toegevoegd, naast de verkoop van occasions. Door de jaren heen heeft Van Sprundel Mobiliteit ruime ervaring opgedaan met onderhoud en reparatie van verschillende merken. Eigenaar Hans van Sprundel voorziet mede door de elektrificatie van het wagenpark dat het werkplaatsaanbod geleidelijk zal afnemen. Door een samenwerking met Euromaster aan te gaan als merkonafhankelijke specialist in auto-onderhoud en bandenservice wil Van Sprundel Mobiliteit het merkenaanbod verbreden en dit ook naar de buitenwereld kenbaar maken.

Apart

Van Sprundel Mobiliteit neemt alle activiteiten rondom personenauto’s, leaseauto’s en lichte bedrijfswagens tot 3500 kilogram over van de Euromaster-vestiging aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. Hiervoor wordt de werkplaats gedeeltelijk opnieuw ingericht met drie aparte Euromaster hefbruggen, waarvan één uitlijnbrug. Daarnaast is de capaciteit aan de werkplaatsreceptie vergroot en starten er een extra monteur en een BBL’er. Begin 2019 zal het magazijn verder uitgebreid worden om alle bandensets van leaserijders over te plaatsen naar Euromaster Van Sprundel. De Euromaster Truck-vestiging in Roosendaal blijft actief op de huidige locatie. 

Gedrevenheid

Dick de Goey, franchisemanager bij Euromaster, kijkt met enthousiasme uit naar de samenwerking met Van Sprundel. “De gedrevenheid van ondernemer Hans van Sprundel en het enthousiasme van zijn personeel is een goede basis voor een vruchtbare samenwerking. Daarnaast is Van Sprundel gevestigd in een schitterend pand met mooie wacht- en werkruimtes voor onze retail- en leaseklanten. Dat alles in combinatie met een goede kop koffie moet tevreden klanten opleveren!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters