Trekhaakcentrum.nl sluit 100ste vestiging aan

Met Vakgarage Blokhuis in Bunschoten heeft Trekhaakcentrum.nl zijn honderdste franchisenemer aangesloten, al haast marketingmanager Lars Roubroeks zich te zeggen dat het “een mijlpaal is die we met zijn allen bereikt hebben”.

Er zijn de afgelopen maanden immers diverse vestigingen bijgekomen. Behalve in Bunschoten zijn er nu ook trekhaakcentra in onder meer Utrecht, Bergen op Zoom, Veenendaal en Veghel.

Franchise

Saillant detail is dat het honderdste trekhaakcentrum in Bunschoten tevens Vakgarage is. Vakgarage heeft immers zelf een module voor het monteren van trekhaken en heeft daarvoor een afspraak met Brink. Tegelijkertijd kunnen Vakgarages bij hun huisgrossier Fource terecht voor andere merken trekhaken. Salesmanager Bart Bieleveld van Trekhaakcentrum: “Trekhaakcentrum.nl en Vakgarage zijn aanvullende franchiseconcepten, waarbij Trekhaakcentrum de Vakgaragist kan helpen als hij zich echt wil profileren als trekhaakspecialist.”

Trekhaakcentrum.nl staat zich erop voor dat het een onafhankelijke franchiseformule is waar automobilisten terecht kunnen voor alle merken trekhaken. Roubroeks: “Per auto wordt gekeken welk merk trekhaak daar de beste keuze voor is. Een franchisevestiging kan dus gebruikmaken van onze kennis en voor elke auto de meest geschikte trekhaak monteren. Bovendien zorgen wij voor leads: mensen zoeken op onze website naar een plek om een trekhaak te laten monteren. Wij sturen hen dan naar een van onze vestigingen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.